Welkom

Wil je een website laten maken maar is je budget niet groot? Polarweb heeft hier de oplossing voor! Wij bouwen premium websites die aan alle eisen van een moderne website voldoen voor een vaste prijs. Geen verrassingen achteraf maar een all-in prijs voor het ontwerpen, bouwen, hosten en onderhouden van de website. Mocht je later meer wensen hebben, dan is de website eenvoudig uit te breiden. Maar de basis volstaat voor ondernemers die een website willen waarmee ze hun bedrijf op het internet willen presenteren. Zo kunnen potentiële klanten jouw bedrijf vinden en klant van je worden. Wij werken vanuit Nieuwleusen waar we klanten uit heel Nederland bedienen.

Een responsive website

Een website die op elk scherm goed getoond wordt. Dus naast op desktop en laptop óók op tablet en mobiel!

Website vindbaarheid

Een website die geoptimaliseerd is voor zoekmachines zoals Google. Beter vindbaar in Google betekent meer klanten met je website en uiteindelijk meer omzet voor je bedrijf.

Zelf je website beheren

Geen webbouwer nodig om je teksten en afbeeldingen aan te passen. Dat kun je zelf met ’s werelds populairste website beheersysteem WordPress.

Altijd ondersteuning

Kom je ergens niet uit, dan kun je altijd contact met onze helpdesk opnemen voor ondersteuning. Dit kan per e-mail, telefoon, WhatsApp of Signal

Website voorbeelden

Ben je benieuwd wat voor website je door ons kan laten maken? Wij hebben al voor veel verschillende klanten verschillende soorten websites gemaakt. Bijvoorbeeld een website voor een hovenier, een beautysalon, meerdere landbouwmechanisatie bedrijven, een silohandel en een sportvereniging.

Wij kunnen voor iedere klant een mooie, professionele website bouwen. Hieronder zie je enkele linkjes van door ons gemaakte websites staan. Dan krijg je een indruk van de mogelijkheden.
HBhovenier Beautyfarm Vinkenbuurt Roozeboom Roozebboom-Agri LMB Compagner J&J Markrthandel Schietsport Ver. Nieuwleusen of kijk in de portfolio.